Careers

Enorme passie voor online marketing? Kom The Young Team versterken! We hebben een team met absolute talenten.

Young Metrics is de afgelopen 2 jaar snel gegroeid en we zijn op zoek naar de volgende Youngster die klaar is om hun carrière vooruit te helpen.

Durf jij de uitdaging aan?

Werken bij YoungMetrics

Onze vacatures

Stage copywriter/ content designer

Heb jij een passie voor teksten schrijven & visueel design? Houd jij ervan om vanuit thuis een naam op te bouwen tussen grote online bedrijven en kunnen wij op jou bouwen? Dan ben je bij het juiste adres!

Stage webdesigner/developer

Heb je een passie om van een idee een website te bouwen die groot ingezet gaan worden? Dan hebben we goed nieuws! Young Metrics is op zoek naar een stagiaire webdesigner/ developer die vanuit thuis wilt werken.

Stage E-mail marketeer

Heb je een passie voor online marketing en wil jij een kick start voor je marketing carrière bij één van de snelst groeiende e-commerce agencies? Dan ben je bij het juiste adres!

Stage Marketing

Heb je een passie voor online marketing en wil jij een kick start voor je marketing carrière bij één van de snelst groeiende e-commerce agencies? Dan ben je bij het juiste adres!

Full Stack Developer / Back-end Developer

Heb je een passie om van een idee een website te bouwen die groot ingezet gaan worden? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een full stack developer die vanuit thuis wilt werken voor de eerste 7 maanden;

Junior Accountmanager SEA/Social Media

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Junior Accountmanager SEA/Social Media die vanuit thuis wilt werken voor de eerste 7 maanden.

Email Marketeer

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Email Marketeer die vanuit thuis wilt werken voor de eerste 7 maanden.

Social Advertising Specialist

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Social Advertising Specialist die vanuit thuis wilt werken voor de eerste 7 maanden.

Content Creator / Creative Designer

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een creative designer die vanuit thuis wilt werken voor de eerste 7 maanden

Open Sollicitatie

Heb je een passie voor online marketing? Maar staat jouw functie hier niet bij? Stuur ons een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor nieuw talent.

Waarom werken bij Young Metrics?

Wij zijn een creatief online marketing bureau die de volledige online marketing verzorgt voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Facebook Ads, Google Ads, Display Ads, Pinterest Ads en videomarketing. Ons doel is om de online wereld te veroveren en uitgroeien tot een internationaal advertentiebureau. Hoewel we een hardwerkend bedrijf zijn, vinden wij een goede en ontspannen werksfeer belangrijk.

photo 1543269865 4430f94492b9

Wij werken met grote merken

Samenwerkingen
Team leden
Schaal Campagnes

Onze sollicitatie procedure

1. Solliciteer

Het is tijd om jou te leren kennen! Samen met je sollicitatie hebben we een kopie van je cv en een link naar je Linkedin-profiel nodig. Het belangrijkste zijn uw antwoorden op onze vragen, zodat we echt een idee kunnen krijgen van wie u bent.

2. Review

Vervolgens beoordelen we jouw aanvraag.

3. Interview(s)

Als je een geweldige eerste indruk hebt gemaakt, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit is je kans om ons meer te vertellen over jezelf. Als we denken dat we op de goede weg zijn, word je uitgenodigd voor een tweede gesprek om de rol nader te bespreken.

4. Assessment interview

Als het eerste gesprek een succes was, wordt je gevraagd voor een assessment die je gaat presenteren tijdens het tweede gesprek. Bovendien gaan we wat dieper in op de functie.

5. Aanbod

Als uit de beoordeling blijkt dat jij de persoon bent die we zoeken, ontvangt je een aanbod om ons team te komen versterken!

Ben jij de volgende?

Bawar
Bawar Ahmad

Managing Director

Vincentkopie
Vincent Zonnevylle

Operations Manager |  Business Developer

Tuan
Tuan Hoang

Development Manager

Kawin
Kawin Tam

Senior Full Stack Media Buyer

Gabriel
Gabriel Cosut

Full Stack Media Buyer

Steven
Steven Bloemsma

Design Manager

bob kopieren
Bob Janssen

Media Buyer

Seline
Seline Blom

E-mail Specialist

vraagteken vacature vrouw
vraagteken vacature