Social Advertising Specialist

Full-time of part-time

Bedrijfsprofiel

Heb je een passie voor social advertising en houd je er van om vanuit thuis een naam op te bouwen tussen grote online bedrijven? Dan ben je bij het juiste adres! We zijn een creatief online marketing bureau die de volledige online marketing verzorgt voor gerenommeerde e-commerce bedrijven, waarbij we gebruik maken van Facebook Ads, Google Ads, Snapchat Ads, TikTok Ads, Display Ads, Pinterest Ads, Email & SMS marketing en nog veel meer. Zo hebben we al meer dan €500.000 ad spend per maand in beheer. We groeien hard en ons doel is om de online wereld te veroveren en uitgroeien tot een internationaal advertentiebureau. Hoewel we een hardwerkend bedrijf zijn, vinden wij een goede en ontspannen werksfeer belangrijk. Zo kan je zelf je dag in delen en gaan we vaak op bedrijfsuitjes. Ben jij de nieuwe Social Advertising Marketeer die met ons mee groeit?

Functieomschrijving

Houd je ook van doelstellingen verbreken binnen de Digital Marketer World? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Social Advertising Marketeer; bij ons ben je, samen met toffe collega’s, verantwoordelijk voor het inplannen, managen en aansturen van online campagnes voor nieuwe en bestaande klanten in de e-commerce branche. Denk hier vooral aan op Facebook, TikTok en Snapchat. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is om een zo hoog mogelijk ROI (return on investment) van deze klanten te behalen. Dat betekent dat je meedenkt over een strategie en de schakel bent tussen onze klanten en onze specialisten en dus ook het gezicht van het bedrijf. Enerzijds zorg je ervoor dat je (samen met je collega’s) voor de klanten maximale return haalt, anderzijds dat de klant zich gehoord voelt en alles aan doet om de ervaring van de klanten te maximaliseren. Je werkt met klanten vanuit meerdere branches, denk hier aan Fashion, Beauty, Electronica, Home & Decor en nog veel meer. Als Social Advertiser heb je geen saaie dag!

 
Do you also enjoy breaking goals within the Digital Marketer World? Then we have good news, Young Metrics is looking for a Social Advertising Marketer; With us, together with great colleagues, you are responsible for planning, managing and directing online campaigns for new and existing customers in the e-commerce industry. Think of this especially on Facebook, TikTok and Snapchat. Your main responsibility is to achieve the highest possible ROI (return on investment) from these customers. This means that you think about a strategy and are the link between our customers and our specialists and therefore also the face of the company. On the one hand, you ensure that you (together with your colleagues) achieve maximum return for the customers, and on the other hand, that the customer feels heard and does everything possible to maximize the customer experience. You work with customers from multiple industries, such as Fashion, Beauty, Electronics, Home & Decor and much more. As a Social Advertiser you will never have a boring day!

achievement

hoe gaan we verder?

Bekijk hier onze werkwijze:

Dienstverband/Industrie

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

Ben jij onze volgende Youngster?

Denk je dat dit bij je past en lijkt het je leuk om eens kennis te maken? Reageer dan via de sollicitatiebutton, en wellicht drinken we binnenkort een virtuele kop koffie!

WERKEN BIJ YOUNGMETRICS

Onze vacatures

Web designer / CRO Specialist

Heb jij een passie voor het bouwen van een website vanuit een idee dat breed ingezet gaat worden? Dan hebben wij goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een webdesigner / CRO Specialist;

Social Advertising Specialist

Heb jij een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Social Advertising Specialist die naam wil opbouwen tussen de grote online merken.

Email Marketer

Heb jij een passie voor het bouwen van een website vanuit een idee dat breed ingezet gaat worden? Dan hebben wij goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een webdesigner / CRO Specialist;

Content Creator / Creative Designer

Heb jij een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een creatieve designer die naam wil opbouwen tussen de grote online merken.

Junior Account Manager SEA/Social Media

Heb jij een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Junior Accountmanager SEA/Social Media die naam wil opbouwen tussen de grote online merken.

Open application

Heb jij een passie voor online marketing? Maar staat uw functie hier niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor nieuw talent.

Stage copywriter/ content designer

Heb jij een passie voor het schrijven van teksten & visueel ontwerp? Vind jij het leuk om vanuit huis een naam op te bouwen bij grote online bedrijven en kunnen wij op jou vertrouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Intern web designer/developer

Heb jij een passie voor het bouwen van een website vanuit een idee dat breed ingezet gaat worden? Dan hebben wij goed nieuws! Young Metrics is op zoek naar een stagiaire webdesigner/ontwikkelaar die vanuit huis wil werken.

Internship Email marketer

Heb jij een passie voor online marketing en wil jij jouw marketingcarrière een kickstart geven bij een van de snelst groeiende e-commerce bureaus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Stage Marketing

Heb jij een passie voor online marketing en wil jij jouw marketingcarrière een kickstart geven bij een van de snelst groeiende e-commerce bureaus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

young metrics

Waarom werken bij Young Metrics?

Wij zijn een creatief online marketingbureau

Wij zijn een creatief online marketing bureau die de volledige online marketing verzorgt voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Facebook Ads, Google Ads, Display Ads, Pinterest Ads en videomarketing. Ons doel is om de online wereld te veroveren en uitgroeien tot een internationaal advertentiebureau. Hoewel we een hardwerkend bedrijf zijn, vinden wij een goede en ontspannen werksfeer belangrijk.

maak kennis met onze teamleden

Bawar Ahmad

Founder

Vincent Zonnevylle

CEO

Seline Blom

E-mail & SMS Specialist

Gabriel Cosut

CMO

Manon Baauw

Email & SMS Specialist

Jitske Arends

Google Specialist

Hani Hassan

Media Buyer

Melissa Yap

Senior Media Buyer

Pascal Gräper

Business Developer | Sales Manager

Rstam Jahed

Junior Media Buyer