E-mailmarketing

Dagelijks ontvangen we tal van mailings en nieuwsbrieven in onze inbox van verschillende bedrijven. E-mail is een krachtig en effectief marketingmiddel en hierin investeren is daarom zeker de moeite waard. Zet jij e-mailmarketing op de juiste manier in? Dan bind je je (potentiële) klanten en verhoog je tegelijkertijd je omzet. En zeg nu zelf: wat is er mooier dan meer omzet halen uit je huidige, tevreden klandizie?

Email Iphone mockup E-mailmarketing

Of het e-commerce is, een app of een lokale business; E-mailmarketing is dé manier om meer uit jouw klanten te halen en aansturen op meer acties. Dit sluit aan op wat Young Metrics voor ogen heeft: directe resultaat. Met een slimme strategie halen we de hoogste resultaat met minimale inleg. Dit doen we onder andere door:

Onze getallen van 2019

Subscribers
Aantal bedrijven
E-mailcampagnes

Laten we aan de slag gaan!

Hoe gaan we te werk?

Bekijk hier onze werkwijze:

Stap 1:

Stappenplan Online Marketingbureau Young Metrics

Stap 2:

Stappenplan Online Marketingbureau Young Metrics

Stap 3:

Young Metrics werkwijze stap 3

Stap 4:

Young Metrics werkwijze stap 4

Stap 5:

Young Metrics werkwijze stap 5 (1)

De cyclus van een schaalcampagne

Concept & Ontwerp

Samen kijken we naar de doelstellingen en bepalen we de juiste strategie. We beginnen met het bouwen van een solide fundament.

Implementatie

We werken toe naar uitgebreide segmentatie en richten een welkomstflow en effectieve geautomatiseerde e-mailcampagnes in die geactiveerd worden bij bepaalde gebeurtenissen.

Optimalisatie

We verrijken klantdata en zijn continu bezig met het verbeteren van je resultaat door slimme A/B-tests. We mikken op een zo hoog mogelijke ROI (Return On Investment).

Gerichte rapportages

Via overzichtelijke rapporten denken we na over manieren om je database verder te laten groeien, adviseren we je over het beheer van je e-maildatabase en de uitbreiding hiervan.

E-mail marketing strategie resultaten Young Metrics

E-mailmarketing door Young Metrics

Gezamenlijk zorgen we voor een duidelijke e-mailmarketing strategie. Of het doel nu meer omzet, een productintroductie, meer website bezoekers of simpel een boodschap overbrengen: Young Metrics zorgt voor een succesvolle e-mailcampagne.

Young Metrics helpt je om een relatie op te bouwen met je doelgroep. De indruk is cruciaal voor een gezonde relatie en dat geldt des te meer voor e-mailcampagnes. Je wilt daarom rekenen op de juiste sturing en persoonlijke e-mails die scoren. E-mails die boeien en ervoor zorgen dat jouw doelgroep zich begrepen en betrokken voelt. Wat tot eindelijk gaat leiden tot de conversie die jij wilt!

Onze klanten

Ben jij de volgende in de lijst?

Neem contact met ons op!