Over ons

Als je meer over ons wilt weten, ben je op de juiste plek. Lees om te leren hoe we ons bedrijf zo snel hebben kunnen laten groeien.

Wie wij zijn

We zijn hier om bedrijven

vooruit te helpen.

Een digitaal bureau met meer creatieve denkers en Youngsters in de digitale wereld. We geven het bedrijf een doorslaggevende voorsprong. We gebruiken onze strategie om groei en concurrentievoordeel te creëren. Het digitale tijdperk biedt kansen voor iedereen. 

1. Onze Missie

Om geweldige merken te helpen en mensen over de hele wereld te beïnvloeden door de manier van media buying radicaal te veranderen. Elk van onze merken heeft zijn eigen visie, en daarom is het onze missie om te laten zien dat al onze merken hun doelen bereiken, groot of klein. Dat is waar onze “jonge” geesten een belangrijke rol spelen, omdat we doen wat goed is voor uw klant (wat toevallig ook goed is voor uw bedrijf). Naast het leveren van innovatieve diensten en het gebruiken van bewezen methodes, geven wij uw klanten dat “aha, ik heb het gevonden” gevoel als ze de marketingkanalen tegenkomen waar wij u mee hebben geholpen.

2. Onze Visie

Om een nieuw tijdperk van media buying te stimuleren. Om iedereen overal te beïnvloeden.

Samenwerkingen
Team leden
Schaal Campagnes
Bekend van RTLZ

Facebook

Gespecialiseerd in Online Marketing, zitten we natuurlijk ook op het grootste social media netwerk met bijna 3.000.000.000 maandelijkse gebruikers. Volg ons voor het laatste nieuws!

Instagram

Instagram is natuurlijk na Facebook dé plek om een business te promoten. Vrijwel wekelijks houden we jullie op de hoogte met het laatste nieuws en de beste tips om alles uit je marketing te halen.

Youtube

Na Facebook en Instagram, kunnen we natuurlijk Youtube niet vergeten. Dit is de plek waar naar referenties wordt gezocht, tutorials worden gegeven en natuurlijk heel veel online marketing plaats vindt.

Hoe het begon

Het aloude cliché verhaal is aanwezig: begonnen op de zolderkamer en in enkele jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd bedrijf. Young Metrics is niet begonnen als een groot bedrijf, maar als een idee op een zolderkamer in het zuidelijkste puntje van Nederland (Heerlen). 

Met hangen, wurgen en een zachte g– en via een bestaand netwerk – werden de eerste opdrachten binnengehaald. Dit maakte het mogelijk om te blijven ontwikkelen en het zorgde zelfs ervoor dat Young Metrics op zoek moest naar een nieuwe locatie: Den Haag – Rotterdam. 

Er valt niet om heen te draaien, online marketing is op dit moment dé grootste en meest effectieve vorm van marketing. Young Metrics bestaat op dit moment uit een team van econometristen, social media guru’s en nieuwkomers die de visie mogelijk hebben gemaakt. 

Het aantal maandelijkse bezoekers op de website is groeiende, net als onze conversie, de infrastructuur en het werkproces.

We willen het beste uit onszelf halen en met die gedrevenheid het optimale uit uw bedrijf halen.

Meet Young Metrics

Bawar
Bawar Ahmad

Managing Director

Vincentkopie
Vincent Zonnevylle

Operations Manager |  Business Developer

 
Tuan
Tuan Hoang

Development Manager

Kawin
Kawin Tam

Senior Full Stack Media Buyer

Gabriel
Gabriel Cosut

Full Stack Media Buyer

Steven
Steven Bloemsma

Design Manager

bob kopieren
Bob Janssen

Media Buyer

Seline
Seline Blom

E-mail Specialist

vraagteken vacature vrouw
vraagteken vacature

Onze klanten

Ben jij de volgende in de lijst?