Reporting & Analytics

Reporting & Analytics

Dagelijks gebruiken mensen Pinterest om onder andere ideeën op te doen. Stuk voor stuk op zoek naar inspiratie. Bovendien zien veel mensen Pinterest als een belangrijke bron bij het nemen van aankoopbeslissingen. Daar zitten jouw klanten tussen!
Als bedrijf zijnde wil jij de kans pakken om in een vroegtijdig stadium in beeld te komen tijdens de customer journey.

Laat jouw Pinterest campagne uitvoeren door Young Metrics. Door middel van het Pinterest algoritme en onze Pinterest experts zorgen we ervoor dat wij jouw bedrijf op het scherm van jouw klanten zetten.

Wij hebben talloze bedrijven geholpen aan resultaten via Pinterest door onze schaalcampagnes. Ook voor jou hebben we de juiste Pinterest strategie aanpak klaarliggen. Onze Pinterest Experts staan klaar om jouw bedrijf een boost te geven! 

data

Of het e-commerce is, een app of een lokale business; Pinterest is dé plek om jouw ideale klanten in een vroeg stadium te bereiken en aansturen op een actie. Dit sluit aan op wat Young Metrics voor ogen heeft: directe resultaat. Met een slimme strategie besteden we alleen mediabudget aan een groep mensen die voor jouw bedrijf interessant is. Dit doen we onder andere door:

Onze getallen van 2021

Ad Spend
Ad Accounts
Schaal Campagnes

Laten we aan de slag gaan!

Hoe gaan we te werk?

Bekijk hier onze werkwijze:

Stap 1

We zetten doelen en een marketing plan op

Stap 2

We beginnen met A/B test en het opwarmen van de pixel

Stap 3

We optimaliseren de campagnes zodat we iedere marketing euro optimaal besteden

Stap 4

We analyseren de data en schalen jouw business naar een hoger niveau

Stap 5

We blijven optimaliseren, analyseren en schalen met gerichte rapportages

Stap 6

We optimaliseren de campagnes zodat we iedere marketing euro optimaal besteden

Onze online marketingcases

Eerst zien dan geloven? Inspireer en informeer jezelf met onze online marketing cases of bekijk een aantal hieronder:

De cyclus van een schaalcampagne

Test Fase

We starten vanuit verschillende marketing hoeken en testen met een zo laag mogelijk budget! We verzamelen data op zo’n efficiënte mogelijke manier.

Optimalisatie Fase

Nadat wij je ideale klanten hebben gevonden, optimaliseren we alle factoren zodat we met vlijmscherp targeting en winnende creatives jouw doelen behalen.

Schaal fase

Door meerdere modellen gebaseerd uit de econometrie schalen we jouw campagnes tot de plafond terwijl we de return on ad spend zo hoog mogelijk houden!

Gerichte rapportages

Via overzichtelijke rapporten zorgen we ervoor dat je volledig inzicht hebt in de behaalde resultaten.

Onze klanten

Ben jij de volgende succes in de lijst?
reporting analytics 1

Reporting & Analytics

Gezamenlijk zorgen we voor een duidelijke Pinterest advertentie strategie. Of het doel nu meer naamsbekendheid, een productintroductie of meer website bezoekers is: Young Metrics zorgt voor een succesvolle Pinterest campagne.

Young Metrics helpt je om een relatie op te bouwen met je doelgroep. De eerste indruk is cruciaal voor een gezonde relatie en dat geldt des te meer voor Pinterest. Je wilt daarom rekenen op de juiste sturing en advertenties die scoren. Pinterest advertenties die boeien en ervoor zorgen dat jouw doelgroep zich begrepen en betrokken voelt. Start vandaag nog een proefperiode!

reporting analytics 1

Neem contact op met onze Sales Manager voor de mogelijkheden

Wij brengen jouw bedrijf naar het volgende level