Facebook adverteren

Facebook advertenties uitbesteden?

Eén van elke 5 minuten die mensen spenderen op hun smartphone wordt besteed aan Facebook of Instagram. Daar zitten jouw klanten tussen!

Laat jouw Facebook campagne uitvoeren door Young Metrics. Door middel van het Facebook algoritme en onze Facebook Schaalexperts zorgen we ervoor dat wij jouw bedrijf op het scherm van jouw klanten zetten.

Wij hebben talloze bedrijven geholpen aan resultaten via Facebook door onze schaalcampagnes. Ook voor jou hebben we de juiste Facebook Marketing aanpak klaarliggen. Onze Facebook Experts staan klaar om jouw bedrijf een boost te geven! 

Of het e-commerce is, een app of een lokale business; Facebook en Instagram is dé plek om jouw ideale klanten te bereiken en aansturen op een actie. Dit sluit aan op wat Young Metrics voor ogen heeft: directe resultaat. Met een slimme strategie besteden we alleen mediabudget aan een groep mensen die voor jouw bedrijf interessant is. Dit doen we onder andere door:

Onze getallen van 2019

Ad Spend
Ad Accounts
Schaal Campagnes

Laten we aan de slag gaan!

Hoe gaan we te werk?

Bekijk hier onze werkwijze:

Stap 1:

Rev 1

Stap 2:

Rev 2

Stap 3:

Young Metrics werkwijze stap 3

Stap 4:

Young Metrics werkwijze stap 4

Stap 5:

Young Metrics werkwijze stap 5 1

Onze online marketingcases

De cyclus van een schaalcampagne

Test Fase

We starten een idee om ad copy, creatives en targeting te testen met een zo laag mogelijk budget!

Optimalisatie Fase

Nadat wij je ideale klanten hebben gevonden, optimaliseren we alle factoren zodat we met vlijmscherp targeting en winnende creatives jouw doelen behalen.

Schaal fase

Door meerdere modellen gebaseerd uit de econometrie schalen we jouw campagnes tot de plafond terwijl we de return on ad spend zo hoog mogelijk houden!

Gerichte rapportages

Via overzichtelijke rapporten zorgen we ervoor dat je volledig inzicht hebt in de behaalde resultaten.

Facebook Ads Portfolio

Ben jij de volgende in de lijst?
facebook advertenties 300x174@2x

Op Facebook adverteren?

Gezamenlijk zorgen we voor een duidelijke Facebook advertentie strategie. Of het doel nu meer naamsbekendheid, een productintroductie, meer website bezoekers of meer Facebook-likes is: Young Metrics zorgt voor een succesvolle Facebook campagne.

Young Metrics helpt je om een relatie op te bouwen met je doelgroep. De eerste indruk is cruciaal voor een gezonde relatie en dat geldt des te meer voor Facebook. Je wilt daarom rekenen op de juiste sturing en advertenties die scoren. Facebook advertenties die boeien en ervoor zorgen dat jouw doelgroep zich begrepen en betrokken voelt. Start vandaag nog een proefperiode!

Neem contact met ons op!