Datafeed Management

Datafeed Management

Tegenwoordig duiken er steeds meer marketplaces op zoals Google Shopping, Bol.com, Amazon, Ebay en Marktplaats. Data Feed Management maakt het mogelijk om voor ieder kanaal aan de vereisten te voldoen en het platform jouw product voorrang te geven boven andere producten, volledig automatisch. Onze datafeed specialisten optimaliseren de link naar het platform voor optimaal resultaat!

datafeed

Samen met Channable, bouwen een datafeed systeem op zodat in ieder kanaal je de hoogste kans hebt om zo hoog mogelijk in de SEO te komen. Hierop analyseren we ook de data en kunnen we de feed blijven verbeteren. Dit doen we onder andere door:

Onze getallen van 2021

Feeds opgezet
Items verwerkt
% +
Conversies geboost

Laten we aan de slag gaan!

Hoe gaan we te werk?

Bekijk hier onze werkwijze:

Stap 1

We zetten doelen en een marketing plan op

Stap 2

We beginnen met A/B test en het opwarmen van de pixel

Stap 3

We optimaliseren de campagnes zodat we iedere marketing euro optimaal besteden

Stap 4

We analyseren de data en schalen jouw business naar een hoger niveau

Stap 5

We blijven optimaliseren, analyseren en schalen met gerichte rapportages

Stap 6

We optimaliseren de campagnes zodat we iedere marketing euro optimaal besteden

Onze online marketingcases

Eerst zien dan geloven? Inspireer en informeer jezelf met onze online marketing cases of bekijk een aantal hieronder:

De cyclus van een datafeed opzetten

Test Fase

We starten vanuit verschillende marketing hoeken en testen met een zo laag mogelijk budget! We verzamelen data op zo’n efficiënte mogelijke manier.

Optimalisatie Fase

Nadat wij je ideale klanten hebben gevonden, optimaliseren we alle factoren zodat we met vlijmscherp targeting en winnende creatives jouw doelen behalen.

Schaal fase

Door meerdere modellen gebaseerd uit de econometrie schalen we jouw campagnes tot de plafond terwijl we de return on ad spend zo hoog mogelijk houden!

Gerichte rapportages

Via overzichtelijke rapporten zorgen we ervoor dat je volledig inzicht hebt in de behaalde resultaten.

Onze klanten

Ben jij de volgende succes in de lijst?
image2

Datafeed

Met een goede datafeed is bijna alles mogelijk. Zo kunnen we producten met een minder hoge marge uitsluiten in de productfeed, automatische CPC-biedingen toepassen op basis van de beschikbare voorraad of focussen op goed presterende producten. Via feedmanager Channable bereiken wij meer dan 1.000 vergelijkingswebsites, affiliate netwerken en marktplaatsen. Of het doel nu meer clicks, meer leads of meer website bezoekers is: Young Metrics zorgt voor een succesvolle datafeed.

Young Metrics helpt je om een relatie op te bouwen met je doelgroep. De eerste indruk is cruciaal voor een gezonde relatie en dat geldt des te meer voor marketplaces. Je wilt daarom rekenen op de juiste sturing en advertenties die scoren. Marketplaces advertenties die ervoor zorgen dat jouw doelgroep bereikt wordt. Daag ons vandaag nog uit!

image2

Neem contact op met onze Sales Manager voor de mogelijkheden

Wij brengen jouw bedrijf naar het volgende level