Content Design

Content is king. Voorheen was het al belangrijk en nu nog belangrijker. Relevante content van waarde die ook nog eens makkelijk wegkijkt en stuurt op actie. Zo gezegd, zo gedaan! Niet helemaal, want er komt meer bij kijken dan je denkt. Wij bouwen conversie gerichte content door onze ervaring, creativiteit, strategie en een vleugje magie. Wat is een catchy content? Dat laten we met heel veel plezier aan je zien.

Content Design 1

Hoe meet je goede content? Natuurlijk zijn de conversies, ROAS en CPA de belangrijkste, maar lang niet genoeg om content te evalueren. Hier komen onze AIDA KPI’s bij kijken. Wij meten content door hoe aandacht pakkend ze zijn, hoeveel interesse ze creëeren, hoeveel verlangen en hoeveel conversies. Dit sluit aan op wat Young Metrics voor ogen heeft: directe resultaat. Met een slimme strategie halen optimaliseren we de KPI’s om een zo hoog mogelijke return-on-investment te behalen. Dit doen we onder andere door:

Onze getallen van 2021

Video's
Creator samenwerkingen
% +
Creative performance

Laten we aan de slag gaan!

Hoe gaan we te werk?

Bekijk hier onze werkwijze:

Stap 1

We zetten doelen en een marketing plan op

Stap 2

We beginnen met A/B test en het opwarmen van de pixel

Stap 3

We optimaliseren de campagnes zodat we iedere marketing euro optimaal besteden

Stap 4

We analyseren de data en schalen jouw business naar een hoger niveau

Stap 5

We blijven optimaliseren, analyseren en schalen met gerichte rapportages

Stap 6

We optimaliseren de campagnes zodat we iedere marketing euro optimaal besteden

Onze online marketingcases

Eerst zien dan geloven? Inspireer en informeer jezelf met onze online marketing cases of bekijk een aantal hieronder:

De cyclus van content design

Test Fase

We starten vanuit verschillende marketing hoeken en testen met een zo laag mogelijk budget! We verzamelen data op zo’n efficiënte mogelijke manier.

Optimalisatie Fase

Nadat wij je ideale klanten hebben gevonden, optimaliseren we alle factoren zodat we met vlijmscherp targeting en winnende creatives jouw doelen behalen.

Schaal fase

Door meerdere modellen gebaseerd uit de econometrie schalen we jouw campagnes tot de plafond terwijl we de return on ad spend zo hoog mogelijk houden!

Gerichte rapportages

Via overzichtelijke rapporten zorgen we ervoor dat je volledig inzicht hebt in de behaalde resultaten.

Your business goals

Content Design

Gezamenlijk zorgen we voor een duidelijke content strategie. Of het doel nu meer omzet, een productintroductie, meer website bezoekers of simpel een boodschap overbrengen: Young Metrics zorgt voor een succesvolle content mix.

Young Metrics helpt je om een relatie op te bouwen met je doelgroep. De indruk is cruciaal voor een gezonde relatie en dat geldt des te meer voor videomarketing. Je wilt daarom rekenen op de juiste sturing en samenwerkingen met creators die jouw merk uitlichten. Creatives die boeien en ervoor zorgen dat jouw doelgroep zich begrepen en betrokken voelt. Wat tot eindelijk gaat leiden tot de conversie die jij wilt!

Your business goals

Onze klanten

Ben jij de volgende succes in de lijst?

Neem contact op met onze Sales Manager voor de mogelijkheden

Wij brengen jouw bedrijf naar het volgende level