Podcast - Young Minds

Iedere 2 weken praten we over een onderwerp die direct gelinkt is aan het succes van jouw merk. We praten je bij over online marketing, strategie en tech, we delen inzichten over waarom onze klanten zo snel groeien en nodigen we VIP’s uit voor al jouw vragen.

Beschikbaar op

youtube

Youtube

Young Minds - Laatste Serie

Meet onze Young host!

Bawar, een echte schaal expert, is een allround-marketing-professional met passie voor ecommerce. Vanuit zijn econometrische achtergrond heeft hij maar één doel voor ogen; het groeien van merken die het verdienen. Hij vertaalt zijn ervaring met tientallen miljoenen aan ad spend naar adviezen voor merken en organisaties over online strategie en vertaalt dit door naar online executie, die aansluit bij de business ambitie en “aha, ik heb het gevonden” gevoel geeft als klanten de marketingkanalen tegenkomen waar hij mee heeft geholpen.

Young minds Podcast Young Metrics Bawar Ahmad
Podcast Young Minds Image

Up-to-date blijven?

Mis geen enkel episode van de podcast “Young Minds”. Blijf op de hoogte van trends rondom ecommerce op de terreinen van paid advertising, email & SMS marketing, design, conversion rate optimisation en nog veel meer. Abonneer op Spotify, Apple Podcast of Google Podcast om geen episode te missen. Je ontvangt een melding, iedere keer als er een nieuwe episode online staat. 

Podcast Young Minds Image

Young Minds Podcast Serie

Reageren?

Tips en feedback is welkom

We zijn erg benieuwd wat jij van onze podcast vindt. Of misschien heb je specifieke onderwerpen die we in onze podcast moeten bespreken? Laat het ons weten!

NIEUWSLETTER

Ontvang een paar keer per maand de nieuwste inhoud per e-mail. Updates en nieuws over alle categorieën worden naar je verzonden.