Over Magic Jack

Een nieuw en gaaf product dat klaar staat om over de toonbank te vliegen. De Magic Jack moest hét speelgoed van Q4 2019 worden.  Het doel was simpel; verkoop records neerzetten. 

Resultaat

0
Omzet

De uitdaging

Magic Jack wist dat als mensen het product in het echt zouden zien, het als geweldig zou worden ontvangen. Maar hoe je dat online, waar de aandacht vaak niet langer als 15 secondes. Ze besloten Young Metrics in te schakelen. Met als doel:

Magic jack thumbnail
magicjak black friday sale

Aanpak

Na een diagnose werd een plan van aanpak opgezet:

De keiharde resultaten

Magic Jack zetten records neer en konden nauwelijks aan de vraag voldoen. Het doel was behaald en met een extra 250% overtroffen.

Resultaten facebook ads magic jack

Ben jij de volgende die ons uitdaagt?

Je wilt meer rendement uit je webshop of website halen. Je bent op zoek naar meer sales. Je hebt behoefte aan een groter leadbestand. Je weet alleen niet hoe… Grote kans dat online marketing voor jou het antwoord is! Door de juiste mix van de verschillende internet marketing disciplines kun je je webshop of organisatie een geweldige boost geven. Wil je weten wat internetmarketing voor je organisatie kan betekenen? Wij adviseren je graag. Vraag nu meteen vrijblijvend een offerte aan.

Bel of mail ons!

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 9.00 en 17.00, mailen kan natuurlijk 24/7.

Bekijk onze cases