Lcfashion

Webshop Design by Young Metrics

Webshop voor LC Fashion

‘Elke vrouw is uniek en op zijn eigen manier mooi, lief en charmant. Haar eigen voorkeuren en zwakheden hebben. We zijn allemaal verschillend, maar vrouwen zijn ongetwijfeld door één ding verenigd – de wens om mooi te zijn en, natuurlijk, om aardig te zijn voor anderen.’

L&C Fashion is een merk met Italiaanse damesmode. Door COVID-19 moest het kledingmerk nieuwe bron van inkomsten zoeken. Waar? Online!

Het project

De uitdaging

Een moderne uitdaging die bij veel bedrijven voorkomt. L&C Fashion wilde graag haar kansen online pakken door middel van een webshop. Daarnaast wilde het bedrijf ook meer sales binnenhalen door middel van een Google Ads. campagne. Last but not least had de klant ook een specifieke aanvraag om landingspagina’s te maken met persoonlijke stylist.

Screenshot 20

Het proces

Braintstormen

Werkwijze & strategie bepalen

Designen

Testfase

Online

Het resultaat

Young Metrics heeft een nieuwe webshop opgezet voor L&C Fashion die aan haar specifieke wensen voldoet. Daarnaast is er een succesvolle Google Ads. campagne uit gegaan nadat er (zoals verzocht) specifieke landingspagina’s zijn ontworpen precies naar de klant haar wens.

Stijging van conversie 88%
Website snelheid 92%
Minimalistische design 100%
Icfashion 1 scaled

Ben jij de volgende die ons uitdaagt?

Webdesign aanvragen

Bekijk onze cases