Over JOOR FASHION

Je begint een nieuw fashion bedrijf. Je hebt een concept, naam en website, maar nog €0 aan sales en geen online aanwezigheid. Je doet onderzoek en komt erachter dat Facebook het platform is waar je de concurrentie aan moet gaan, maar je weet niet hoe. Wat doe je?

Resultaat

0
Omzet

De uitdaging

Joorfashion moest een manier vinden om zichzelf te positioneren in een onbekende markt. Ze moesten snel met content, huisstijl en marketing komen. Na wat zoeken besloten ze met Young Metrics in zee te gaan. Met als doel:

Joorfashion Case Study Picture Influencer
Joorfashion Case Study By Young Metrics

Aanpak

Na een diagnose werd een plan van aanpak opgezet:

De keiharde resultaten

In minder dan 14 dagen zaten ze op 16 bestellingen op 1 dag. Joorfashion groeide harder dan ze ooit hadden kunnen verwachten.

Joorfashion Resultaten

Ben jij de volgende die ons uitdaagt?

Je wilt meer rendement uit je webshop of website halen. Je bent op zoek naar meer sales. Je hebt behoefte aan een groter leadbestand. Je weet alleen niet hoe… Grote kans dat online marketing voor jou het antwoord is! Door de juiste mix van de verschillende internet marketing disciplines kun je je webshop of organisatie een geweldige boost geven. Wil je weten wat internetmarketing voor je organisatie kan betekenen? Wij adviseren je graag. Vraag nu meteen vrijblijvend een offerte aan.

Bel of mail ons!

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 9.00 en 17.00, mailen kan natuurlijk 24/7.

Bekijk onze cases