Hoe wij een extra ROI van € 1 miljoen hebben gerealiseerd voor onze e-commerceklanten. Kortom in 3 maanden of minder met behulp van ons eigen bewezen strategie...

WANT GROEIEN DOEN WIJ SAMEN!

Wij zijn jouw online gedreven specialisten en behalen échte resultaten voor onze klanten.

We bewijzen onszelf steeds opnieuw, want onze klanten kunnen elke maand opzeggen als ze niet tevreden zijn. Zo blijven we scherp.

Ben jij de volgende in de lijst?

Young Metrics Showcase Klant PHIL
Young Metrics Klant
Young Metrics Showcase Klant Ishaya Luxury
Young Metrics Showcase Klant BGS

We elimineren het risico voor onze klanten en maximaliseren resultaten

Wij zijn het bureau dat de groei van jouw merk in 2021 gaat versnellen.

Young Metrics werkwijze stap 4

Wij zijn het bureau dat jou conversie laat sky rocketen

Screenshot 2021 04 13 at 15.29.24

Wordt marktleider in jouw niche

Je wilt meer rendement uit je webshop of bedrijf halen. Je bent op zoek naar meer sales. Je hebt behoefte aan een groter leadbestand. Je weet alleen niet hoe… Grote kans dat online marketing voor jou het antwoord is! Door middel van geavanceerde online marketing strategie modellen heeft Young Metrics voor jou de perfecte oplossing.

Sluit je aan bij meer dan 50 toonaangevende e-commerce merken!

Creatieve richting voor ultieme conversie

Nadat we meerdere miljoenen hebben uitgegeven voor klanten en onszelf (iets wat 99% van de bureaus niet kan zeggen), hebben we het een en ander geleerd over adverteren, namelijk een hefboomeffect. De twee grootste hefbomen die je kunt gebruiken voor E-commerce zijn 1. Ad Creative en 2. Ad Copy. Als die twee componenten op het hoogst mogelijke niveau werken, is het mogelijk om op grote schaal hyperwinstgevend te zijn. Daarom bieden we klanten een creatieve richting die is ontworpen voor ultieme conversie.

Sluit je aan bij meer dan 50 toonaangevende e-commerce merken!

Kopie van B1 1 683x1024 1

100% conversiegericht

Je wilt meer rendement uit je webshop of website halen. Je bent op zoek naar meer sales. Je hebt behoefte aan een groter leadbestand. Je weet alleen niet hoe… Grote kans dat online marketing voor jou het antwoord is! Door de juiste mix van de verschillende internet marketing disciplines kun je je webshop of organisatie een geweldige boost geven. Wil je weten wat internetmarketing voor je organisatie kan betekenen? Wij adviseren je graag.

Sluit je aan bij meer dan 50 toonaangevende e-commerce merken!

Wij geloven in data

Wanneer men aan marketing denkt, denkt men aan resultaat. Dit sluit aan op wat Young Metrics voor ogen heeft: resultaat halen via online marketing.
Met een gecombineerd jong team van ervaren online marketing experts en enthousiaste nieuwkomers wordt een ultieme strategie opgezet, waarmee je op de lange termijn resultaat gaat boeken. Online marketing is een proces waarbij voortdurend aan de touwtjes getrokken moet worden. Onze specialisten zitten dan ook constant bovenop jouw case, om optimaal online rendement te genereren.

icon chart analytic graph

Sluit je aan bij meer dan 50 toonaangevende e-commerce merken!

Multi channel

Multichannels

De hoeveelheid tijd, energie en middelen die nodig is om van een ijskoude vreemdeling een merkenthousiasteling te maken, is hoog. En dus, als jouw merk niet overal aanwezig is onder huidige klanten en potentiële klanten, is de hoeveelheid geld die je op tafel laat liggen, huiveringwekkend. In het verleden hebben we klanten gehad waarbij we de eerste 30 dagen alleen retargeting-advertenties lieten zien en we hebben meer dan 100.000 aan advertentie-uitgaven  binnengehaald. Dus in werkelijkheid zou je meer dan 100.000 per MAAND op tafel laten liggen als je merk strategisch niet alomtegenwoordig is. Waarom? Omdat niet elke potentiële klant zal converteren vanaf de eerste interactie die ze hebben met jouw merk. Dat is gewoon de menselijke natuur. Naarmate we vertrouwd raken met iemand of iets, raken we onmiddellijk meer gewend aan wat ze te bieden hebben of te zeggen hebben. Dit is de reden waarom het hebben van een chronologische en methodische trechter die we integreren met betaald verkeer, ons in staat stelt om gemakkelijk een extra 1 miljoen toe te voegen aan de winst van onze klanten.

Sluit je aan bij meer dan 50 toonaangevende e-commerce merken!

3 weken vooruit volgeboekt

Je bent de nummer 1 tandenbleker van Nederland. Je bent gegroeid naar 10 locaties op landelijk niveau door o.a. Facebook en Google advertenties. En je merkt dat de omzet stagneert.

Witgebit wist dat ze veel meer uit Facebook konden halen. Maar hoe? Waar moet je beginnen? Na een aantal mislukte pogingen besloten ze om Young Metrics in te schakelen.

Witgebit overwon de omzet barrière en opende 2 nieuwe locaties 

De keiharde resultaten

  • Groei in omzet en winst
  • Honderden boekingen
  • 1000 email abonnees
  • Conversie percentage steeg met 50%+
Screenshot 2021 04 13 at 15.27.51

Sluit je aan bij meer dan 50 toonaangevende e-commerce merken!

De ROI verdrievoudigd binnen een korte tijd

Resultaten facebook ads muki store 1 683x1024 1

Achtergrondverhaal over deze klant:

Een kleding winkel gevestigd in Rotterdam en Amsterdam. Muki Store concurreerde offline iedereen eruit, maar online is dat toch niet zo simpel. Online zetten ze een ander doel, ze wilde zo snel mogelijk landelijk schalen.

De uitdaging

Muki Store wist dat de online markt dé plek is om Muki naar de volgende level te brengen. Nadat een andere partij de uitdaging niet aandurfde, besloten ze Young Metrics in te schakelen. Met als doel:
– Onmiddelijk schalen
– Groeien op korte termijn
– Landelijk bekend worden

De keiharde resultaten

Muki Store schaalde zonder tegenslag door en door. Resultaten:
– Omzet verdubbeld
– Duizenden orders
– Honderd duizenden website bezoekers
– ROI van 5.75+
– Impressies: 14.290.645

Conversiepercentage vervijfvoudigd!

Screenshot 2021 04 13 at 15.33.28

Achtergrondverhaal over deze klant:

Je begint een nieuw fashion bedrijf. Je hebt een concept, naam en website, maar nog €0 aan sales en geen online aanwezigheid. Je doet onderzoek en komt erachter dat Facebook het platform is waar je de concurrentie aan moet gaan, maar je weet niet hoe. Wat doe je?

Deze klant moest een manier vinden om zichzelf te positioneren in een onbekende markt. Ze moesten snel met content, huisstijl en marketing komen. Na wat zoeken besloten ze met Young Metrics in zee te gaan. 

Na een diagnose werd een plan van aanpak opgezet:
– Op de eerste plek moest de website van A tot Z worden geoptimaliseerd
– Vervolgens moest er content komen
– Daarna werd de Young Metrics’s Schaal Campagne in werking gezet. 

In minder dan 14 dagen zaten ze op 50+ bestellingen op 1 dag. Zij groeide harder dan ze ooit hadden kunnen verwachten.

Een nieuwe markt domineren en internationale uitbreiding

Screenshot 2021 04 13 at 15.28.37

Achtergrondverhaal over deze klant:

Een nieuw en gaaf product dat klaar staat om over de toonbank te vliegen. De Magic Jack moest hét speelgoed van Q4 2020 worden.  Het doel was simpel; verkoop records neerzetten. 
Magic Jack wist dat als mensen het product in het echt zouden zien, het als geweldig zou worden ontvangen. Maar hoe je dat online, waar de aandacht vaak niet langer als 15 secondes. Ze besloten Young Metrics in te schakelen.

De keiharde resultaten

Magic Jack zetten records neer en konden nauwelijks aan de vraag voldoen. Het doel was behaald en met een extra 250% overtroffen. Bovendien hebben zij internationaal ook naam gemaakt! 

Marktaandeel vergroot met een extra kanaal

Screenshot 2021 04 13 at 15.32.38

Achtergrondverhaal over deze klant:

Je bent een start up begonnen. Je hebt iets unieks. Je wilt het groots aanpakken. Na wat onderzoek besluit je om Facebook te kiezen als hoofdkanaal. Er rollen wat sales binnen, maar je wilt snel schalen. 
Deze klant wist dat ze iets unieks hadden, maar dan komt de aloude vraag: hoe bereik ik mijn klanten en hoe? Facebook werd Qibla’s hoofdkanaal, maar de resultaten waren nog matig. Ze besloten Young Metrics in te schakelen.

De keiharde resultaten

Zij behaalde een hogere omzet in 7 dagen dan in de 3 maanden daarvoor en hebben door middel van een extra kanaal ook nog eens hun marktaandeel vergroot naar het buitenland.

Ben jij de volgende die ons uitdaagt?

Wil jij jouw business naar de volgende niveau brengen?

Sluit je aan bij meer dan 50 toonaangevende e-commerce merken!