Webdesigner / CRO Specialist

Fulltime of parttime

Bedrijfsprofiel

Heb je een passie voor online marketing en houd je er van om vanuit thuis een naam op te bouwen tussen grote online bedrijven? Dan ben je bij het juiste adres! We zijn een creatief online marketing bureau die de volledige online marketing verzorgt voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Facebook Ads, Google Ads, Display Ads, Pinterest Ads en videomarketing. Ons doel is om de online wereld te veroveren en uitgroeien tot een internationaal advertentiebureau. Hoewel we een hardwerkend bedrijf zijn, vinden wij een goede en ontspannen werksfeer belangrijk. Zo kan je zelf je dag in delen en gaan we vaak uit eten. Ben jij de nieuwe accountmanager die met ons mee eet in een van de restaurants waarmee je samenwerkt?

Functieomschrijving

Heb je een passie voor conversie optimalisatie en houd je er van om vanuit thuis een naam op te bouwen tussen grote online bedrijven, waarvoor jij funnels en websites bouwt die groot worden ingezet? Dan ben je bij het juiste adres! We zijn een creatief online marketing bureau die de volledige online marketing verzorgt voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Facebook Ads, Google Ads, Display Ads, Pinterest Ads en videomarketing. Ons doel is om de online wereld te veroveren en uitgroeien tot een internationaal advertentiebureau. Hierbij is het optimaliseren van de customer journeys op websites cruciaal. Hoewel we een hardwerkend bedrijf zijn, vinden wij een goede en ontspannen werksfeer belangrijk. Zo kan je zelf je dag in delen en gaan we vaak uit eten. Ben jij de nieuwe Webdesigner / Conversion Rate Optimisation Specialist die met ons mee resultaten viert voor merken waarvan jij de website hebt gebouwd?

Bij ons ga je, samen met toffe collega’s, prachtige webshops bouwen via platformen zoals Shopify, WordPress/Woocommerce, Lightspeed en Magento. De shops die jij bouwt worden daarna snel ingezet via advertenties en gezien door duizenden mensen per dag! Je hebt hiernaast contact met klanten om het project zo efficiënt mogelijk op te starten. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is om de klanten tevreden te houden met conversie gerichte websites en applicaties. Dat betekent dat je meedenkt over het concept. Enerzijds zorg je ervoor dat je (samen met je collega’s) voor de klanten een online kunstwerk neerzet, anderzijds dat de klant zich gehoord voelt en alles aan doet om de ervaring van de klanten te maximaliseren.

Dienstverband/Industrie

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

Ben jij onze volgende Youngster?

Denk je dat dit bij je past en lijkt het je leuk om eens kennis te maken? Reageer dan via de sollicitatiebutton, en wellicht drinken we binnenkort een virtuele kop koffie!

Werken bij YoungMetrics

Onze vacatures

Webdesigner / CRO Specialist

Heb je een passie om van een idee een website te bouwen die groot ingezet gaan worden? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een webdesigner / CRO Specialist;

Social Advertising Specialist

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Social Advertising Specialist die een naam tussen de grote online merken wilt bouwen.

Email Marketeer

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Email Marketeer die een naam tussen de grote online merken wilt bouwen.

Content Creator / Creative Designer

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een creative designer die een naam tussen de grote online merken wilt bouwen.

Open Sollicitatie

Heb je een passie voor online marketing? Maar staat jouw functie hier niet bij? Stuur ons een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor nieuw talent.

Junior Accountmanager SEA/Social Media

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Junior Accountmanager SEA/Social Media die een naam tussen de grote online merken wilt bouwen

Stage copywriter/ content designer

Heb jij een passie voor teksten schrijven & visueel design? Houd jij ervan om vanuit thuis een naam op te bouwen tussen grote online bedrijven en kunnen wij op jou bouwen? Dan ben je bij het juiste adres!

Stage webdesigner/developer

Heb je een passie om van een idee een website te bouwen die groot ingezet gaan worden? Dan hebben we goed nieuws! Young Metrics is op zoek naar een stagiaire webdesigner/ developer die vanuit thuis wilt werken.

Waarom werken bij Young Metrics?

Wij zijn een creatief online marketing bureau die de volledige online marketing verzorgt voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Facebook Ads, Google Ads, Display Ads, Pinterest Ads en videomarketing. Ons doel is om de online wereld te veroveren en uitgroeien tot een internationaal advertentiebureau. Hoewel we een hardwerkend bedrijf zijn, vinden wij een goede en ontspannen werksfeer belangrijk.

pexels startup stock photos 212286

Ben jij de volgende?

Bawar
Bawar Ahmad

Managing Director

Vincentkopie
Vincent Zonnevylle

Operations Manager 

 
Seline
Seline Blom

E-mail & SMS Specialist

c052a4ba 106a 4dc5 91b7 acb65dde3b80
Gabriel Cosut

Team Lead

Richi
Rishi Mancham

Senior Media Buyer

Kawin
Kawin Tam

Senior Media Buyer

Melissa
Melissa Yap

Senior Media Buyer

Steven
Steven Bloemsma

Design Manager

Tuan
Tuan Hoang

CRO Specialist

Nina
Nina van der Werf

Junior Webdeveloper

Thiemo
Thiemo Van Elk

Junior Content Creator

Jayne
Jayne Blome

Junior Content Creator