Careers

Enorme passie voor online marketing? Kom The Young Team versterken! We hebben een team met absolute talenten.

Young Metrics is de afgelopen 2 jaar snel gegroeid en we zijn op zoek naar de volgende Youngster die klaar is om hun carrière vooruit te helpen.

Durf jij de uitdaging aan?

Werken bij YoungMetrics

Onze vacatures

Webdesigner / CRO Specialist

Heb je een passie om van een idee een website te bouwen die groot ingezet gaan worden? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een webdesigner / CRO Specialist;

Social Advertising Specialist

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Social Advertising Specialist die een naam tussen de grote online merken wilt bouwen.

Email Marketeer

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Email Marketeer die een naam tussen de grote online merken wilt bouwen.

Content Creator / Creative Designer

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een creative designer die een naam tussen de grote online merken wilt bouwen.

Junior Accountmanager SEA/Social Media

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Junior Accountmanager SEA/Social Media die een naam tussen de grote online merken wilt bouwen.

Open Sollicitatie

Heb je een passie voor online marketing? Maar staat jouw functie hier niet bij? Stuur ons een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor nieuw talent.

Stage copywriter/ content designer

Heb jij een passie voor teksten schrijven & visueel design? Houd jij ervan om vanuit thuis een naam op te bouwen tussen grote online bedrijven en kunnen wij op jou bouwen? Dan ben je bij het juiste adres!

Stage webdesigner/developer

Heb je een passie om van een idee een website te bouwen die groot ingezet gaan worden? Dan hebben we goed nieuws! Young Metrics is op zoek naar een stagiaire webdesigner/ developer die vanuit thuis wilt werken.

Stage E-mail marketeer

Heb je een passie voor online marketing en wil jij een kick start voor je marketing carrière bij één van de snelst groeiende e-commerce agencies? Dan ben je bij het juiste adres!

Stage Marketing

Heb je een passie voor online marketing en wil jij een kick start voor je marketing carrière bij één van de snelst groeiende e-commerce agencies? Dan ben je bij het juiste adres!

Waarom werken bij Young Metrics?

Wij zijn een creatief online marketing bureau die de volledige online marketing verzorgt voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Facebook Ads, Google Ads, Display Ads, Pinterest Ads en videomarketing. Ons doel is om de online wereld te veroveren en uitgroeien tot een internationaal advertentiebureau. Hoewel we een hardwerkend bedrijf zijn, vinden wij een goede en ontspannen werksfeer belangrijk.

photo 1543269865 4430f94492b9

Benieuwd wat Young teamleden zeggen

Wij werken met grote merken

Actieve Merken
Team leden
K
Maandelijkse Spend

Onze sollicitatie procedure

1. Solliciteer

Het is tijd om jou te leren kennen! Samen met je sollicitatie hebben we een kopie van je cv en een link naar je Linkedin-profiel nodig. Het belangrijkste zijn jouw antwoorden op onze vragen, zodat we echt een idee kunnen krijgen van wie jij bent.

2. Review

Vervolgens beoordelen we jouw aanvraag.

3. Interview(s)

Als je een geweldige eerste indruk hebt gemaakt, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit is je kans om ons meer te vertellen over jezelf. Als we denken dat we op de goede weg zijn, word je uitgenodigd voor een tweede gesprek om de rol nader te bespreken.

4. Assessment interview

Als het eerste gesprek een succes was, wordt je gevraagd voor een assessment die je gaat presenteren tijdens het tweede gesprek. Bovendien gaan we wat dieper in op de functie.

5. Aanbod

Als uit de beoordeling blijkt dat jij de persoon bent die we zoeken, ontvangt je een aanbod om ons team te komen versterken!

Ben jij de volgende?

Bawar
Bawar Ahmad

Managing Director

Vincentkopie
Vincent Zonnevylle

Operations Manager

Seline
Seline Blom

E-mail & SMS Specialist

c052a4ba 106a 4dc5 91b7 acb65dde3b80
Gabriel Cosut

Team Lead

Manon Baauw
Manon Baauw

Email & SMS Specialist

Richi
Rishi Mancham

Senior Media Buyer

vraagteken vacature
Hani Hassan

Media Buyer

Melissa
Melissa Yap

Senior Media Buyer

Steven
Steven Bloemsma

Design Lead

Yahya Yildirim
Yahya Yildirim

Junior Media Buyer

Romy Pronk
Romy Pronk

Junior Media Buyer

Wesley

Business Consultant

Kimberley Hout
Kimberley Hout

Junior Design

Daimy Pronk

Junior Media Buyer

vraagteken vacature vrouw
Jij?

Openstaande Vacature

vraagteken vacature
Jij?

Openstaande Vacature

NIEUWSLETTER

Ontvang een paar keer per maand de nieuwste inhoud per e-mail. Updates en nieuws over alle categorieën worden naar je verzonden.