Full Stack Developer / Back-end Developer

Fulltime of parttime

Bedrijfsprofiel

Heb je een passie voor online marketing en houd je er van om vanuit thuis een naam op te bouwen tussen grote online bedrijven? Dan ben je bij het juiste adres! We zijn een creatief online marketing bureau die de volledige online marketing verzorgt voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Facebook Ads, Google Ads, Display Ads, Pinterest Ads en videomarketing. Ons doel is om de online wereld te veroveren en uitgroeien tot een internationaal advertentiebureau. Hoewel we een hardwerkend bedrijf zijn, vinden wij een goede en ontspannen werksfeer belangrijk. Zo kan je zelf je dag in delen en gaan we vaak uit eten. Ben jij de nieuwe accountmanager die met ons mee eet in een van de restaurants waarmee je samenwerkt?

Functieomschrijving

Heb je een passie om van een idee een website te bouwen die groot ingezet gaan worden? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een web developer; bij ons ga je, samen met toffe collega’s, prachtige webshops bouwen via platformen zoals Shopify, WordPress/Woocommerce, Lightspeed en Magento. De shops die jij bouwt worden daarna snel ingezet via advertenties en gezien door duizenden mensen per dag! Je hebt hiernaast contact met klanten om het project zo efficiënt mogelijk op te starten. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is om de klanten tevreden te houden met conversie gerichte websites en applicaties. Dat betekent dat je meedenkt over het concept. Enerzijds zorg je ervoor dat je (samen met je collega’s) voor de klanten een online kunstwerk neerzet, anderzijds dat de klant zich gehoord voelt en alles aan doet om de ervaring van de klanten te maximaliseren.

Je volgt op dit moment een hbo/wo opleiding richting webdevelopment en design en bent in staat om onze techniek en werkwijze jezelf snel eigen te maken. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit van code en veiligheid van data en ben je resultaatgericht.

Je beschikt over analytisch en cijfermatig denkvermogen en je bent gestructureerd, gedisciplineerd, commercieel overtuigend. Je bent een vlotte prater. Je houdt ervan om dingen uit te zoeken en jezelf te blijven ontwikkelen.

Dienstverband/Industrie

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

Ben jij onze volgende Youngster?

Denk je dat dit bij je past en lijkt het je leuk om eens kennis te maken? Reageer dan via de sollicitatiebutton, en wellicht drinken we binnenkort een virtuele kop koffie!

Werken bij YoungMetrics

Onze vacatures

Stage copywriter/ content designer

Heb jij een passie voor teksten schrijven & visueel design? Houd jij ervan om vanuit thuis een naam op te bouwen tussen grote online bedrijven en kunnen wij op jou bouwen? Dan ben je bij het juiste adres!

Stage webdesigner/developer

Heb je een passie om van een idee een website te bouwen die groot ingezet gaan worden? Dan hebben we goed nieuws! Young Metrics is op zoek naar een stagiaire webdesigner/ developer die vanuit thuis wilt werken.

Full Stack Developer / Back-end Developer

Heb je een passie om van een idee een website te bouwen die groot ingezet gaan worden? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een full stack developer die vanuit thuis wilt werken voor de eerste 7 maanden;

Junior Accountmanager SEA/Social Media

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Junior Accountmanager SEA/Social Media die vanuit thuis wilt werken voor de eerste 7 maanden.

Email Marketeer

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Email Marketeer die vanuit thuis wilt werken voor de eerste 7 maanden.

Social Advertising Specialist

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een Social Advertising Specialist die vanuit thuis wilt werken voor de eerste 7 maanden.

Content Creator / Creative Designer

Heb je een passie voor online marketing? Dan hebben we goed nieuws, Young Metrics is op zoek naar een creative designer die vanuit thuis wilt werken voor de eerste 7 maanden

Open Sollicitatie

Heb je een passie voor online marketing? Maar staat jouw functie hier niet bij? Stuur ons een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor nieuw talent.

Waarom werken bij Young Metrics?

Wij zijn een creatief online marketing bureau die de volledige online marketing verzorgt voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Facebook Ads, Google Ads, Display Ads, Pinterest Ads en videomarketing. Ons doel is om de online wereld te veroveren en uitgroeien tot een internationaal advertentiebureau. Hoewel we een hardwerkend bedrijf zijn, vinden wij een goede en ontspannen werksfeer belangrijk.

pexels startup stock photos 212286

Ben jij de volgende?

Bawar
Bawar Ahmad

Managing Director

Vincentkopie
Vincent Zonnevylle

Operations Manager |  Business Developer

Tuan
Tuan Hoang

Development Manager

Kawin
Kawin Tam

Senior Full Stack Media Buyer

Gabriel
Gabriel Cosut

Full Stack Media Buyer

Steven
Steven Bloemsma

Design Manager

bob kopieren
Bob Janssen

Media Buyer

Seline
Seline Blom

E-mail Specialist

vraagteken vacature vrouw
vraagteken vacature